Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΦΟΡΕΑ



ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ 300 ΩΡΩΝ (Μέγιστη Μοριοδότηση)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΟΠΠΕΠ
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η πιστοποιημένη εκπαιδευτική επάρκεια αποτελεί πλέον προϋπόθεση προκειμένου o εκπαιδευτής να μετάσχει σε χρηματοδοτούμενο από δημόσιους πόρους πρόγραμμα της μη τυπικής εκπαίδευσης.
Στο πλαίσιο της μη τυπικής εκπαίδευσης, δηλαδή της εκπαίδευσης που παρέχεται σε οργανωμένο εκπαιδευτικό πλαίσιο εκτός του τυπικού εκπαιδευτικού συστήματος και μπορεί να οδηγήσει στην απόκτηση πιστοποιητικών αναγνωρισμένων σε εθνικό επίπεδο, φορείς παροχής υπηρεσιών είναι:
α) η Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης (Σ.Ε.Κ.) η οποία παρέχει αρχική επαγγελματική κατάρτιση στους απόφοιτους της υποχρεωτικής τυπικής εκπαίδευσης,β) το Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) το οποίο παρέχει αρχική επαγγελματική κατάρτιση στους απόφοιτους της τυπικής μη υποχρεωτικής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ΓΕΛ και ΕΠΑΛ καθώς και των Σ.Ε.Κ.
γ) το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης το οποίο παρέχει συνεχιζόμενη επαγγελματική κατάρτιση, γενική εκπαίδευση ενηλίκων, επαγγελματικό προσανατολισμό και δια βίου συμβουλευτική καιδ) το Κολλέγιο, το οποίο παρέχει μη τυπική εκπαίδευση, σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου Θ΄ του άρθρου πρώτου του ν.4093/2012, στους αποφοίτους της τυπικής μη υποχρεωτικής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Η πιστοποίηση επάρκειας μέσω ΕΟΠΠΕΠ είναι αναγκαία για όσους απευθύνονται σε φορείς μη τυπικής εκπαίδευσης. Η ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ πραγματοποιεί για άλλη μία χρονιά με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου υλοποιεί ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ που αφορά την ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ καθώς αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης του ΕΟΠΠΕΠ.

Η Διάρκειά του Σεμιναρίου είναι 300 ώρες που δίνει τη μέγιστη μοριοδότηση σε όλες τις ΔΟΜΕΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ.
Το επιμορφωτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε υποψήφιους που δεν διαθέτουν επαγγελματική εμπειρία 150 ωρών, σε όσους θέλουν να προετοιμαστούν για τις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ και σε όσους επιθυμούν ν μοριοδοτούνται σε όλες τις Δομές τις Δια Βίου Εκπαίδευσης. Κατόπιν γίνεται ένταξη και σε Μητρώο.
Εντός του Πρόγραμματος πραγματοποιείται προετοιμασία για την ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ και παρουσιαση αυτής από τους επιμορφούμενους.
Πόλη διεξαγωγής: ΚΟΖΑΝΗ
Με το πέρας των μαθημάτων, θα δοθεί στους συμμετέχοντες Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης και Συνοδευτικό με αναλυτική παρουσίαση των διδαχθέντων Ενοτήτων, υπογεγραμμένο από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και από την Ένωση Ελλήνων Φυσικών.

Πληροφορίες: Ντοβόλη Γιώτα 6948833092
Πάλλα Μαριαρένα 6946792463

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου